Hoe werkt Syntchu?

Syntchube synchroniseert verschillende soorten media op het internet. Je kunt je eigen kamers aanmaken, vrienden uitnodigen om samen video’s te bekijken. Je kunt ook documenten delen met andere gebruikers en andere inhoud, volledig gesynchroniseerd. We werken dagelijks aan de veiligheid en snelheid om de mogelijkheden optimaal te houden voor de gebruikers zodat iedereen alles op hetzelfde moment kan bekijken en eventueel kan reageren om het leuker te maken. Handig wanneer je vrienden hebt die ver weg wonen of wanneer je als bedrijf een presentatie door wilt nemen met een bedrijf dat zich aan de andere kant van de wereld bevindt.

De opzet van de software

Aanvankelijk was het niet het idee om de software zo breed en groot op te zetten. Synchtube was bedoeld als platform waarop YouTubefilmpjes gedeeld en samen bekeken konden worden. Maar we bleven groeien en na herhaaldelijke verzoeken vanuit de community hebben we besloten om meerdere bestandsindelingen toe te voegen zodat Synchtube gebruikt kan worden door iedereen voor het delen, verspreiden en bekijken van content. Ongeacht het formaat of de indeling.
In de toekomst gaan we meer werk maken van nieuwe opties die we nooit overwogen hebben omdat dit niet het idee was. Zo willen we gaan werken met livestreamcontent die bekeken, verzonden en opgeslagen kan worden. Hierbij hebben we een aantal nieuwe toepassingen nodig waar nog aan gewerkt wordt. Hoewel we erg voorstander zijn van de vrijheden op het internet, leent dit zich namelijk te goed voor activiteiten die we niet op ons platform willen hebben. Het wordt daarom ook makkelijker om gebruikers te rapporteren die gedragsregels overtreden of content plaatsen die niet geschikt is voor kijkers van alle leeftijden. Door gebruik te maken van machine learning zal de software dit zelf ook kunnen controleren wanneer het eenmaal klaar is.

Samen in een kamer content bekijken

Synchtube is vooral bedoeld om content samen te bekijken. Daarom kun je een eigen kamer (room) aanmaken en daar vrienden uitnodigen. Je kunt zoveel vrienden uitnodigen als je wilt. Het enige dat je nodig hebt, is hun accountnaam of hun mailadres. Hebben je vrienden nog geen Synchtube en deel je toch het verzoek via de mail, dan krijgen je vrienden direct de link om de software te downloaden zodat zij ook een account aan kunnen maken. Het aanmaken van een account is gratis en kost doorgaans niet meer dan een minuut. Het downloaden gaat het snelst met een goede verbinding uiteraard. Je kunt in de room zelf zien welke van je vrienden online zijn en wie wachten tot de content gestart wordt.

Delen van alle soorten content

We werken er hard aan om alle bestandsindelingen deelbaar te maken met al je vrienden of de bedrijven waarmee je samenwerkt. Wanneer er nieuwe types toegevoegd worden, wordt dit weergegeven in het venster. Staat de indeling die jij wilt gebruiken er nog niet bij? Neem dan vooral even contact met ons op zodat wij hiernaar kunnen kijken en eventueel de benodigde aanpassingen kunnen doen zodat het in de toekomst wel mogelijk wordt om deze bestanden ook via Synchtube te delen.
Nieuws